Oranje vereniging Spijk

Welkom op de pagina van onze Oranje vereniging.

Al meer dan 75 jaar organiseer wij tijdens Koningsdag voor de kinderen t/m 12 jaar een leuk ochtendprogramma. We beginnen met een optocht. Opstellen vanaf 09.30 bij het dorpshuis. +/- 09.45 vertrek van de optocht.

Hier wordt door een jury gekeken naar de versierde fietsen/skelters/etc… en natuurlijk ook hoe de kinderen zichzelf hebben versierd.

Na de optocht is er in het dorpshuis vertier voor de kinderen aanwezig. Tevens verzorgen we springkussen voor de kinderen. Daarnaast is er muziek in de zaal (CD). Hierbij worden ook broodjes en drinken aangeboden aan de kinderen.

Aan het eind van de ochtend (tegen 11.45 / 12.00 uur) starten we met de prijsuitreiking. Degene die het mooist is versierd krijgt de eerste prijs & een wisselbeker. Iedereen die heeft meegelopen of lid is krijgt een prijs!

Als afsluiter krijgen de kinderen nog een zak snoep mee naar huis. Rond 12.00/12.30 uur zijn de festiviteiten afgelopen.

Zoals u hierboven leest, een leuk programma voor de kinderen. Wij kunnen dit organiseren door de gulle giften en donaties van de inwoners en bedrijven van Spijk. Hiervoor gaan wij jaarlijks (begin april) langs de deuren voor het ophalen van de contributie. U kunt dan uw kinderen aanmelden voor deze dag. Donaties kunnen ook worden overgemaakt op: NL26RABO0304856231

Voor een geschreven impressie van 2024 kunt u hier klikken.