Oranje vereniging Spijk

Welkom op de pagina van onze Oranje vereniging.

Tijdens Koningsdag organiseren wij voor de kinderen t/m 12 jaar een leuk ochtendprogramma. We beginnen met een optocht. Opstellen vanaf 09.30 bij het dorpshuis. +/- 09.45 vertrek van de optocht.

Hier wordt door een jury gekeken naar de versierde fietsen/skelters/etc… en natuurlijk ook hoe de kinderen zichzelf hebben versierd.

Na de optocht is er in het dorpshuis vertier voor de kinderen aanwezig. Tevens verzorgen we ook 2 springkussen waar de kinderen in kunnen springen. Daarnaast is er ook muziek in de zaal (CD). Hierbij worden ook broodjes en drinken aangeboden aan de kinderen.

Aan het eind van de ochtend (tegen 11.45 / 12.00 uur) wordt de prijsuitreiking gedaan. Degene die het mooist is versierd krijgt de eerste prijs. Daarna komt de tweede prijs, etc… Totdat alle kinderen die hebben meegelopen een prijs hebben.

Als afsluiter krijgen de kinderen nog een zak snoep mee naar huis. Rond 12.00/12.30 uur is de zijn de festiviteiten afgelopen.

Klik hier voor het programma van 2023

Heeft u ons aan de deur gemist en wilt u uw kinderen alsnog aanmelden voor dit jaar, dan kan dit via ons contact formulier.