OVS – Editie 2023

27 april 2023 – Gelukkig hadden we mooi weer (al was het wel wat fris). Dit jaar waren er 29 kinderen opgegeven die eerst met versierde fietsen, skelters, bolderkarren of iets anders een rondje door de straten van Spijk maakten.

Bij vertrek van de stoet zijn alle versieringen door onze jury beoordeeld. Bij terugkomst in dorpshuis de Spieker zijn de kinderen ruim 2 uur beziggehouden door Clown Fleur met leuke spelletjes, dansjes en allerlei knutselactiviteiten. Tussendoor konden ze zich ook nog lekker uitleven op 2 grote springkussens van Sappleflap springkussens en kregen ze broodjes en limonade aangeboden. Ook burgemeester Lucien van Riswijk is nog een tijdje komen kijken hoe de kinderen zich amuseerden. Na afloop van het bezoek van Clown Fleur (die dit jaar trouwens voor de 25e keer aanwezig was) konden de kinderen ook nog even rustig van een broodje knakworst genieten alvorens overgegaan werd tot de prijsuitreiking voor de versierde fietsen, skelters, bolderkarren of iets anders. Na afloop van de prijsuitreiking, waarbij de winnaar(s) een wisselbeker en een wisselkroon kregen, kregen de kinderen ten slotte nog een beker met snoep, een zakje chips, een heerlijke appel en een doosje stoepkrijt mee naar huis.

Bij deze willen we alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun gulle gave en inzet. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om deze leuke Koningsdag voor de kinderen van Spijk (en omgeving) te organiseren.

Vandersanden Nederland BV, Swanenberg Buizen BV, Klinkervisie B.V. en Palletfabriek Derksen R voor het beschikbaar stellen van een financiële bijdrage.

Brood- en Banketbakkerij Heebing voor het leveren en gedeeltelijk sponsoren van de heerlijke broodjes.

Brima Fruit B.V. voor het sponsoren van de heerlijke appels.

Frans Sluijs voor het sponsoren van de doosjes met stoepkrijt.

Hieronder een kleine impressie van Koningsdag 2023 in Spijk.