OVS – Editie 2024

Gisteren hebben we als ๐Ž๐ซ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐•๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐’๐ฉ๐ข๐ฃ๐ค voor onze kinderen weer een mooie koningsdag mogen organiseren. Gelukkig hadden we vandaag een stuk mooier weer als de afgelopen tijd. Dit jaar waren er maar liefs 33 kinderen opgegeven die eerst met versierde fietsen, skelters, bolderkarren of iets anders een behoorlijke ronde door de straten van Spijk maakten. Bij vertrek van de stoet zijn alle versieringen door onze jury beoordeeld. Bij terugkomst in ๐’…๐’๐’“๐’‘๐’”๐’‰๐’–๐’Š๐’” ๐’…๐’† ๐‘บ๐’‘๐’Š๐’†๐’Œ๐’†๐’“ zijn de kinderen weer ruim 2 uur door ๐—–๐—น๐—ผ๐˜„๐—ป ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ met leuke spelletjes, dansjes en allerlei knutselactiviteiten beziggehouden. Dit jaar was Clown Fleur alweer voor de 26e keer in Spijk aanwezig en omdat de kinderen er maar geen genoeg van lijken te krijgen, hebben we meteen maar weer gevraagd of ze ook volgend jaar weer op Koningsdag naar Spijk wil komen. Tussendoor konden de kinderen zich ook dit jaar weer lekker uitleven op 2 grote springkussens van ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ณ๐—น๐—ฎ๐—ฝ ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ธ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€ en kregen ze broodjes en limonade aangeboden. Ook wethouder Aad Van Orden was al vroeg in de morgen van de partij en heeft ook de hele optocht meegelopen. Na de optocht is hij nog een tijdje gebleven om te kijken hoe de kinderen zich amuseerden. Na afloop van het bezoek van Clown Fleur konden de kinderen ook nog even rustig van een heerlijk broodje knakworst genieten alvorens werd overgegaan tot de prijsuitreiking voor de versierde fietsen, skelters, bolderkarren of iets anders. Na afloop van de prijsuitreiking, waarbij de winnaar(s) een wisselbeker en een wisselkroon kregen en alle kinderen zelf hun prijs konden uitzoeken, kregen alle kinderen ten slotte rond 12.30u nog zakje met snoep, een zakje chips en een heerlijke appel mee naar huis.

Bij deze willen we alle sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun gulle gaven en inzet. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om deze leuke koningsdag voor de kinderen van Spijk (en omgeving) te organiseren.

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—•๐—ฉ, ๐—ฆ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด ๐—•๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฉ en ๐—ฃ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐——๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฅ voor het beschikbaar stellen van hun financiรซle bijdrage.

๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ- ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ด voor het leveren en gedeeltelijk sponsoren van de heerlijke broodjes.

๐—•๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฎ ๐—™๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—•.๐—ฉ. voor het sponsoren van de heerlijke appels.

Klik hier voor de foto’s op onze Facebook pagina.